14 lipca 2015

Dzień dobry w czwartek !

Dziś mam dla was kolejny pomysł na wykorzystanie porzeczek.

Idąc dalej tropem fit&fast  - sałatka nie wymagająca za dużo pracy wiec idealne nadaje się  na wizyty niezapowiedzianych gości - pod warunkiem, że mamy w domu: cukinię, rucole, porzeczki i fete ;)

1. Grillujemy cukinię
2. Grillujemy chleb i robimy  niego grzanki
3. Kroimy w kostkę fete
4. Rucole mieszamy z ostudzona grillowaną cukinią, grzankami i dorzucamy obraną czarną porzeczkę - dodajemy pieprz dla smaku i kilka kropel octu winnego.

Wszystkiego smacznego !

7/14/2015 12:16:00 PM Kaja Lelonek-Laber

Dzień dobry w czwartek !

Dziś mam dla was kolejny pomysł na wykorzystanie porzeczek.

Idąc dalej tropem fit&fast  - sałatka nie wymagająca za dużo pracy wiec idealne nadaje się  na wizyty niezapowiedzianych gości - pod warunkiem, że mamy w domu: cukinię, rucole, porzeczki i fete ;)

1. Grillujemy cukinię
2. Grillujemy chleb i robimy  niego grzanki
3. Kroimy w kostkę fete
4. Rucole mieszamy z ostudzona grillowaną cukinią, grzankami i dorzucamy obraną czarną porzeczkę - dodajemy pieprz dla smaku i kilka kropel octu winnego.

Wszystkiego smacznego !